Сюрпризів та видовищ варто очікувати тернополянам від Віденського балу 2018

Опубліковано:
20 Січня, 2018

Пари в білих сукнях, поєдинок лицарів за жіночу честь, поїздка переможців до заморської країни та інші несподіванки влаштували для тернополян організатори цьогорічного Віденського балу, – пише Сорока.

Третій благодійний Віденський бал, який стартує 26 січня о 20:00 в Концерт-холі ТРЦ «Подоляни», підготував для тернополян чималу дюжину вечірніх суконь, смокінгів, благодійництва та приємних моментів.

Як розповіла одна із організаторів заходу – співвласник та фінансовий директор журналу CITY LIFE Тетяна Шершун, програма цьогорічного балу не відходитиме від традицій проведення заходу в попередні роки. Тим не менш, тернополяни зможуть побачити на відкритті нових гостей, суддів та взяти участь у танцювальних майстер-класах.

— Основним нашим ад’ютантом на цьогорічному балі буде тернопільський танцювальний клуб «Альянс» під керівництвом Ольги Полигач. Згідно з класичними традиціями Віденського балу, захід відкриють 14 пар під звуки «Полонезу». На відкритті дівчата будуть одягнуті у вишукані білі сукні (ми якраз зараз підшукуємо для красунь балу вбрання).  Окрім цього, на Віденському балі буде проведено кілька танцювальних майстер-класів від засновників «Альянсу» Ігоря та Ольги Полигачів й від тернопільської студії танцю «Primo ballo» – з польки, вальсу, пластики та інших, — поділилася пані Тетяна.

Організаторка наголосила, що, в рамках Акції «Допоможемо дітям дивитися на світ здоровими очима», на Віденському балі 2018 буде зібрано кошти на комплект обладнання для діагностики патології зору в дітей у Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні. Також буде проведено благодійний аукціон, лоти для якого надають партнери заходу, а 10% коштів від продажу квитків піде на купівлю приладу для очей.

Тетяна Шершун розповіла, що окрім благодійницької частини, у приміщенні Концерт-холу відбудеться й церемонія нагородження найкращих пар.

— Зауважу, що благодійний захід складатиметься з показової частини, після якої ми запросимо до танцю всіх гостей. Протягом вечора також буде обрано кількох суддів, які слідкуватимуть за парами – як молодики та молодиці танцюють, як відпочивають, поводяться.  В підсумку оберемо три пари-переможці в наступних номінаціях: «Король та королева вечора», «Найкрасивіша пара» й «Найаристократичніша пара». Захід пройде дуже видовищно, адже в нас також будуть присутні справжні рицарі Збаразького замку, які влаштують бій на честь королеви балу, — зауважила пані Тетяна.

 Жінка наголосила, що цьогорічні переможці та переможниці Віденського балу отримають від партнерів заходу цінні подарунки., одним із яких буде путівка в Єгипет.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бал, #благодійність, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: