Три рекорди Тернополя зафіксовані у день Водохреща

Опубліковано:
19 Січня, 2018

19 січня біля купелі ГО “Клуб моржів “Нептун”” зафіксовані три нових рекорди Тернополя “Наймолодший морж Тернополя” та “Найстарший морж Тернополя”, а також “Наймасовіше занурення в ополонку в історії Тернополя”. У 9 ранку в ополонку занурились 9 річний Наум Жильченко та 74 річний Михайло Федорович Тихонович – головний Нептун клубу, який вже декілька років поспіль з тризубом морського царя розпочинає занурювання у день Водохреща. За ним ідуть усі члени клубу “Нептун”. Також у 9:30 до купелі прийшов очільник міської ради Сергій Надал з командою однодумців.

Під час свята ретельно рахували усіх, хто прийшов до купелі від самого ранку. На даний час ця кількість людей є рекордною для Тернополя. До 17 години після полудня в ополонку занурились біля 700 тернополян. Серед них і малюк 2,5 років. На диво, дитина не плакала. Занурив малюка тато.  

Михайло Тихонович загартовується вже більше тридцяти років. Каже, що не любить слово пенсионер, а більше сприймає себе, як людину з можливісттю відпочинку. У свої 74 роки пан Михайло працює токарем. Йому довіряють найскладніші деталі. Має двох синів і онучок. У молоді роки займався спортом – боксом. Призер та учасник спартакіад. 

Очільник громадської організації “Нептун” Богдан Поломацканич: “Ми дуже задоволені тим, що щодня до ополонки приходить все більше людей. Хоча вони не є членами клубу, але  добре, що ідеї загартовування не згасають. Надіємось, що з часом усі вони долучаться до оздоровчого центру, зможуть ділитися досвідом загартовування і приймати участь у змаганнях з зимового плавання різного рівня. Адже наше місто може приймати моржів зі всієї України.”

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #йордан, #нептун, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: