Відомий художник Олег Шупляк створює альбом своїх картин, привласнених іншими людьми

19.01.2018 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Юлія Сиротюк

Всесвітньо відомий художник Олег Шупляк із Бережан створює альбом «Мої роботи у виконанні інших авторів». Митець має на увазі, що його картини часто інші люди видають за свої власні. Так, художник оприлюднив на своїй сторінці у facebook світлину, на якій у Росії у місті  Шахти Ростовської області на одному із розважальних закладів розміщене фото його ж картини, проте автор підписаний - «Посконной А.В»: 

Однак, Олег Шупляк з гумором віднісся до фактів привласнення його робіт іншими людьми і тепер збирає колекцію таких випадків. Про це він теж повідомив у Facebook:

«Вирішив створити альбом-колекцію копій, підробок та інтерпретацій моїх робіт, а також втілення їх в різних матеріалах та техніках. Буду вдячний всім, хто долучиться до розширення цієї колекції як самими підробками-копіями так і додаванням їх фото», - зазначає художник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі