Урочисте освячення Йорданської води відбулося на набережній ставу (Фото)

19.01.2018 20:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

На набережній Тернопільського ставу (біля пам’ятного хреста, встановленого на честь 1020-річчя Хрещення України) відбувся великий водосвятний молебень. У день Хрещення Господнього спільне Богослужіння представники традиційних українських церков. На освячення води прийшли сотні тернополян та міський голова Тернополя Сергій Надал.

Звертаючись до присутніх очільник Тернополя зазначив, що з року в рік 19 січня тернополяни збираються на цьому місці, аби привітати один одного з великим християнським святом – Хрещенням Ісуса.

«Свято Водохреща для українського народу – є джерелом світлої радості, символізує очищення душі, зміцнює нашу віру в перемогу добра та укріплює сподівання на краще майбутнє, - додає Сергій Надал. - З нагоди свята Богоявлення та Хрещення Ісуса зичу вам добра, взаєморозуміння, успіху у ваших справах. Нехай сходить благодать на кожну родину, хай буде спокійним та розміреним життя у нашому місті, нехай повернеться мир в нашу країну!»

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі