Міський голова Тернополя Сергій Надал занурився у йорданську воду

19.01.2018 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Міський голова Тернополя Сергій Надал у Водохреще щороку дотримується доброї традиції – тричі зануритися у йорданську воду. Цьогоріч очільник міста разом з тернополянами знову пірнав у воду відкритого басейну клубу оздоровчого зимового плавання «Нептун», що в парку «Топільче», адже вірить, силу йорданської води і наголошує, що дотримання традицій та ще й гуртом – об’єднує людей. Враженнями міський голова поділився на своїй сторінці у Facebook:

«…Радий, що ми продовжуємо традицію пірнання в крижану воду на свято Водохреща. Традиції – це важлива складова, можна сказати - фундамент для розвитку громади. Це те, що нас об’єднує, а, отже, те, що робить нас сильнішими.

Існує повір’я, що на Йордана вода в усіх водоймах стає цілющою – як для душі, так і для тіла. Сьогодні слід відпустити все погане, звільнити душу від прикростей, розчарувань, тривог і страху. Натомість впустити спокій, гармонію та міцну віру у Всевишнього. Будьте усі здорові!», - зауважує Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі