Неймовірні речі про водіїв маршруток розповідають тернополяни

19.01.2018 17:43   Джерело: ПРОте
Опубліковано : Новини Тернопілля

Історія ця трапилася не зі мною, тому переконувати вас, що вона точно була, таки не буду. З іншого боку, людині, яка це розповіла, довіряти можна, - пише ПРОте.

У Тернополі зараз усі нарікають на водіїв маршруток – не дають квитків і все. А якщо дають, то кажуть люди, що якісь фальшиві. Подейкують навіть, що окремі водії змушують членів своїх сімей ледь не цілу ніч малювати від руки оті квитки. А ще містом почали ширитися чутки, що вже навіть запрацювала якась підпільна друкарня, де і друкують фальшиві квитки.

Читайте також

У Львові перевізники змусили платити за проїзд усіх пенсіонерів, а у Тернополі пільги залишились

А ось той мій знайомий розповів про зовсім інший випадок.

Сідає він днями у маршрутку. Ні картки тернополянина, ні електронного проїзного квитка не має, бо рідко користується громадським транспортом. Дає водієві 5 гривень і з почуттям виконаного обов’язку йде шукати у салоні вільне місце. Аж тут водій його зупиняє:

– Молодий чоловіче, візьміть, будь ласка квиточок. А то прийде контроль і ви заплатите 100 гривень штрафу. Воно вам треба?

Моєму знайомому воно, звичайно, було без потреби. Тому він взяв квиток. Усю дорогу думав, що серед водіїв тернопільських маршруток трапляються і такі ось диваки.

До слова, тернополяни уже починають нарікати і на відсутність контролерів у маршрутках. Подейкують, що ще нікому не вдалося їх побачити…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ПРОте  

Коментарі