Благодійний фонд родини Демкур передав обладнання обласній лікарні

19.01.2018 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

Вирішуючи завдання ефективної реалізації стратегічних напрямків діяльності Тернопільської університетської лікарні член Наглядової ради цього медичного закладу, віце-президент з питань регіонального розвитку Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, відомий підприємець і меценат Тарас Демкура разом з дружиною Іриною від імені благодійної організації «Благодійний фонд родини Демкур» передали для кардіореанімаційного відділення лікарні сучасне обладнання.

Разом з головним лікарем університетської лікарні Василем Бліхарем, провідними фахівцями клініки анестезіології та реаніматології Тарас Володимирович оглянув щойно відкритий після реконструкції центр політравми, центр клінічно-лабораторної діагностики. Під час зустрічі було обговорено низку питань, які потребують фінансової підтримки з боку підприємців, Тернопільського земляцтва «Тернопілля» у місті Києві, різних фондів, численних українських спільнот за кордоном. Вирішення цих питань покращить надання оперативної і якісної медичної допомоги населенню області.

null

Зазначимо, що Благодійний фонд родини Демкур упродовж багатьох років співпрацює з медичними закладами міста і області. За словами Тараса Володимировича та Ірини Іванівни, вони і надалі допомагатимуть лікарням, оскільки від цього залежить здоров’я громадян нашого краю.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі