Тернополянин буде судитися з авіакомпанією МАУ через інцидент у Борисполі

19.01.2018 18:13   Джерело: БезТабу
Опубліковано : Новини Тернопілля

Ще перед Різдвом розгорівся скандал, про який написав в мережі тернополянин Руслан Савчишин. Чоловік разом з родиною прямував у Нідерланди. Та в аеропорту їх не пустили на борт літака, мовляв у родини немає усіх відповідних документів для відвідин Нідерландів. Як наслідок – свято зіпсоване, люди розчаровані, - пише БезТабу.

Та, найгірше, представники МАУ не мали права так вчинити з Русланом та його родиною, адже, як згодом з’ясувалося, усі необхідні документи були. Тернополянин влаштував акцію протесту в аеропорту , та працівники компанії навіть не попросили вибачення за свій вчинок. 

Читайте також

Син нардепа «розвів» тернополян

Відтак, Руслан Савчишин подав позов на авіакомпанію МАУ. Чоловік переконаний, що виграє справу, проте, це не поверне зіпсованого відпочинку.

У мережі користувачі спробували пояснити дії авіакомпанії МАУ, мовляв вони продають більше авіаквитків, ніж мають місць в літаку, і напевно так сталося цього разу, та прийшли всі пасажири, тому комусь і мали відмовити. Звичайно це зовсім не виправдовує дії авіакомпанії. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: БезТабу  

Коментарі