На Тернопільщині згадують 4-ох хлопців, які загинули на Донецькому летовищі

Опубліковано:
19 Січня, 2018

Жителі Тернопільщини вшанували пам’ять захисників Донецького аеропорту. Адже тепер минає четверта річниця від збройного протистояння під Донецьким аеропортом. У бою загинуло 4 наших земляків, – пише Доба.

Першим із захисників Донецького аеропорту загинув боєць Ігор Римар з Гусятинського району. У протистоянні  він зазнав важких поранень. Минуло три роки від дня смерті Володимира Труха, боєць також з Гусятинського району. Смертельних поранень під аеропортом зазнали і Ярослав Мельник з Кременецького району та Іван Вітишин з Тернопільського району.

Читайте також

Поки жерете попкорн, комусь на сході цілять в голову – коментують в соцмережі
Овації, сльози та непідробні емоції: в Тернополі влаштували допрем’єрний показ «Кіборгів»
Тернополянин став прототипом героя фільму «Кіборги»

«— Цими днями ми сумуємо та згадуємо наших героїв. Згадуємо Ігоря Римара, який отримав дуже важке поранення у бою і помер у військовому госпіталі. Травма виявилася несумісна з життям. От сьогодні три роки минає від загибелі Володимира Труха з Гусятинщини. Володимир – молодий хлопець, 1992-го року народження. Він був надзвичайно мужнім і сміливим, не раз допомагав своїм побратимам, виносив їх пораненими з поля бою. Але отримав дуже складне поранення і помер від крововтрат, сам себе так і не зміг врятувати. Згадуємо і Славчика Мельника з Білокриниці Кременецького району та Івана Вітишина з Тернопільського району. Ці хлопці загинули 20-го числа. Це надзвичайні люди. Їхньою мужністю неможливо не захоплюватися», — каже старший офіцер групи для роботи з особовим складом та громадськістю обласного військкомату Олена Величанська.

Вшанували загиблих кіборгів і в районах Тернопільщини, — повідомляє сайт “За Збручем”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #герой, #кіборг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: