У Бережанах нагороджено волонтера та учасника АТО

Опубліковано:
18 Січня, 2018

Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. Розквіт волонтерської діяльності у нас припав на час Революції гідності та початок війни на Донбасі, – пише Номер Один.

Читайте також

Шоумен Сергій Притула з Тернополя – серед 5 українських зірок-волонтерів, які допомагають армії

За словами радника голови Донецької ОДА, нашого земляка Руслана Кулика, саме волонтерський рух після початку військових дій на Донбасі об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій і, найголовніше, породив групи людей, особисто готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави. До таких людей належить і бережанець Володимир Якимів.

«За активну громадську позицію, плідну співпрацю, вагомий внесок у відновлення і розбудову Донеччини та з нагоди Міжнародного дня волонтера в ім’я економічного і соціального розвитку висловити Подяку Донецької обласної державної адміністрації Якиміву Володимиру Ярославовичу – приватному підприємцю, молодшому сержанту Збройних сил України, волонтеру», – йдеться у тексті розпорядження голови Донецької ОДА, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #якимів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: