В Тернополі п’яний араб сильно побив свою дружину-українку?

Опубліковано:
18 Січня, 2018

В центрі Тернополя на вулицій Руській жінка викликали поліцію до своїх сусідів. П’яний громадянин Єгипту бив і конфліктував з своєю дружиною-тернополянкою, з якою одружений вже 2 роки. “Гарячий” східний чоловік прожиає в Тернополі законно.

– …На першому поверсі. Араб і дівчина – дружина (як вияснилось одружені 2 роки). Так її бив, що довелось викликати поліцію. Дівчину довелось вирвати від нього (вона тікала, двері відкрила, я почула неймовірний відчайдушний крик її) Злетіла я, за мною батьки і таким чином її відбили. Викликали поліцію, дівчина наче пише заяву. – написала в соціальній мережі мешканка Тернополя.

Читайте також

На Підгаєччині місцевий депутат і чиновник на смерть збив 16-річного юнака
Житель Лановеччини помер в страшних муках

Прибувші на місце події поліцейські зафіксували тілесні ушкодження різної степені важкості і в тому числі і обличчя. Потерпіла написала заяву і від медичної допомоги відмовилася. Їй видали направлення на судово-медичну експертизу. 

Араб-дебошир після документуванняя ситуації відпущенний по місцю проживання.

– Як мене приб’ють друзі араби, то знайте, що я вас любила! – чи жартома чи всерйоз написала авторка посту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #араб, #дружина, #єгипет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив, #руська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: