З’явилося відео смертельної ДТП на Тернопільщині

18.01.2018 14:13   Джерело: За Збручем
Опубліковано : Новини Тернопілля

На трасі між Бучачем та Монастириськом сталося ДТП – насмерть збили пішохода. В мережу потрапило відео з відеореєстратора водія, який згубив людське життя.

Опублікували його на ютуб-каналі “Побачено в Бучачі”, щоб встановити справедливість. На відео видно, що водій, який збив пішохода, перетнув суцільну смугу. Однак, водія автомобіля “Мерседес Віто” також вважають винним у ДТП, адже він виїхав на зустрічну, коли водій, який їхав позаду, ще не завершив маневр, пише За Збручем з посиланням на 0352.ua.

Думки користувачів мережі різні: хтось вважає, що винен саме водій авто, який збив людину, дехто захищає його, мовляв, водій “Віто” не дивився в дзеркала, а інші пишуть, що пішохід також порушив правила, адже йшов по проїжджій частині.

–Таке враження, що водій не має досвіду водіння, невпевнена поведінка, з порушенням ПДР. Реакція нульова, що для водія неприпустимо, – коментує Олег Глущук.

–Винні обидва водії, один, бо по зустрічній їде, другий через те, що не дивиться при обгоні в дзеркало і не пропустив, – каже Василь Хомицький.

– “Віто” не мав права обганяти, так як вже здійснював цей маневр автор відео, – вважає користувач Netreba ILya.

Однак, цю думку підтримали не всі:

– А при чому тут “Віто”? Він перший почав по суцільній обгін та ще й під гірку? І на відео видно, що водій по суцільній обганяє не перший раз. Винен на сто відсотків. А пішохід йшов правильно – по стороні навпроти руху автомобілів,коментуєВасиль Михалюк.

Як проходить розслідування та кого визнали винним у смертельній ДТП наразі невідомо.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: За Збручем  

Коментарі