Повідомлення про пожежу в Кременці на вулиці Горбача, 7 рятувальники отримали 7 січня о 03:20. Загорання виникло в трикімнатній квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Полум’я охопило кухню на площі близько 20 метрів квадратних. Пожежа швидко набирала обертів, загрожуючи поширенням на сусідні приміщення.

Читайте також

В Підволочиському районі горіли стайні
На Чортківщині горіла сушарка

Одночасно з гасінням вогнеборці проводили евакуацію 27-ми мешканців будинку. В зв’язку із значним задимленням до гасіння пожежі залучалась ланка газодимозахисної служби, в складі 4-х чоловік. Всього на місці події працювали 3 відділення ДПРЧ-5: 11 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки. Пожежу повністю ліквідовано о 04:47. На щастя, ніхто не постарждав.

Вогонь знищив пластикове вікно, газовий котел, газову плиту, холодильник, міжкімнатні двері, побутові прилади та речі домашнього вжитку. Частково пошкоджено внутрішнє облицювання стін та стелі, речі домашнього вжитку.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: