Будівельна компанія «Матла» стала лауреатом премії «Провідний забудовник Тернополя»

Опубліковано:
17 Січня, 2018

У січні цього року було підбито остаточні результати відбору на звання лауреата професійної премії “Український Будівельний Олімп” за підсумками 2017 року  та визначено кращих забудовників на українському будівельному ринку. Серед переможців – тернопільська компанія “Матла”, яка була нагороджена в номінації “Провідний забудовник Тернополя”.

—  Кожен наш будинок — це масштабний житловий комплекс, який має свою прибудинкову територію, зелену зону, великі дитячі майданчики, місця для відпочинку дорослих, магазини, офіси, соціальну сферу, підземні паркінги, що є нагальною необхідністю для розвантаження прибудинкової території від транспорту, особливо в сучасних умовах, коли майже в кожній сім’ї є авто, — розповідає директор будівельної компанії Андрій Матла.

Розпочався відбір Лауреатів премії “Український Будівельний Олімп” у квітні 2017 року. На підставі спеціально розроблених анкет, які заповнюють компанії-забудовники, а також даних з відкритих джерел (ЗМІ, спеціалізовані форуми, споживчі опитування), експерти вибирають найкращих.

— Наша команда докладає усі зусилля, щоб будувати сучасне, якісне та комфортне житло, тому, ми щиро радіємо такій нагороді, — каже директор компанії “Матла”.

Премійовані будівельні компанії, які успішно працюють на українському ринку, а також новобудови, що відрізняються унікальним проектом, архітектурою, масштабністю.

Експертна рада Всеукраїнської премії цього року відбирала учасників конкурсу за оновленою методикою, яка ґрунтується на експертних оцінках та результатах опитувань у середовищі професійних співтовариств. Головними критеріями відбору були: фінансова стабільність, висока репутація у своїй галузі, виконання зобов’язань перед замовниками, значні обсяги та висока якість виконуваних робіт, а також професійний авторитет.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій матла, #будівельник, #забудовник, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #премія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: