Андрій Матла вітає тернополян зі Старим Новим роком

Опубліковано:
14 Січня, 2018

У ніч з 13 на 14 січня в Україні відзначається Старий Новий рік. Зі святом тернополян привітав директор будівельної компанії “Матла” Андрій Матла:

Шановні тернополяни!

Від щирого  серця вітаю з Новим роком та з радісним святом народження Сина Божого! Традиційно від нового року ми очікуємо великих змін. Так нехай ці зміни виявляться яскравими, барвистими і трохи казковими! Нехай старий рік запам’ятається як ще один пройдений етап життя, який чогось навчив, щось дав для подальшого.

Бажаю, щоб 2018-й рік прийшов до нас із миром. Низький уклін нашим захисникам, велика їм  вдячність за мужність і патріотизм. Ми пишаємося нашими Героями.

Зичу, щоб Новий рік став для кожного з Вас, шановні земляки,  роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!

Нехай у кожній оселі будуть щастя й добробут, радість і удача, у кожній родині панують взаєморозуміння, злагода і любов. Хай світло новорічних вогнів зігріває  Ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця  вірою у кращий завтрашній день.

З Новим роком!

Із Різдвом Христовим, дорогі земляки!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: