Раніше судимий за  незаконний продаж психотропних речовин тернополянин 1986 року народження організував справжнє злочинне угрупування із виготовлення та збуту нркотиків. Майже півроку оперативники відстежували його діяльність, а зараз вдалось затримати організатора.

В помічники взяв собі трьох місцевих. Нароклабораторію облаштували на одному з хуторів Зборівського району в приватній садибі. З орендодавцем спершу розраховувалися грошима, а потім почали платити наркотиками. 

Читайте також

На Тернополян полюють кишенькарі
Через власну необережність мешканець Тернопільщини втратив кругленьку суму гривень
Шахраї «розвели» тернполянина на 11 тисяч гривень

Інгредієнти для виготовлення амфетаміну замовляли через інтернет. За один раз виготовляли 300-400 грамів високоякісної наркоречовини. Товар збували лише перевіреним та постійним клієнтам. Для тих, хто купували великі партії, робили суттєві знижки. Як виявилось, на організатора та трьох помічників працювала ще група з восьми осіб – як чоловіки, так і жінки. Дистриб’ютори куповували товар за низькими цінами і перепродували його дорожче. До слова, що одного граму амфетаміну вистачає на ін’єкції для п’ятьох наркоманів.

Транспорт з амфетамінщиками та товаром затримали на під’їзді у Тернопіль. Усіх чотирьох затримали. Вирішується питання оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного засобу. Правоохоронці вилучили колби, вакуумні насоси та інше обладнання, а також автомобіль, гроші, майже кілограм марихуани та понад півкілограма амфетаміну. Вартість вилученого – більше 100 тисяч гривень.  

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: