Трійнят, які з’явились на світ перед Новим роком, виписали додому (Відео)

Опубліковано:
13 Січня, 2018

Трійнят, які з’явились на світ перед Новим роком виписали додому. Більше двох тижнів 22-річна молода матуся   зі своїми крихітними донечками пробули у лікарні. Тепер же батьки сповна відчують радість від поповнення вже вдома. Про своє щастя сім’я розповіла і нашій знімальній групі, – пише ТВ-4.

Повна сил та щастя 22-річна тернополянка пригортає до серця одну зі своїх тьох донечок. Щедре потрійне поповнення у сім’ї Іващуків з’явилося напередодні Нового року, 26 грудня. Дівчаток виписують із  відділення для недоношених обласної дитячої лікарні. Адже немовлята народилися крихітними: одна важила 1,5 кілограма, дві інших по 1, 8.

–Якщо чесно, дуже довгий час пробула ще до пологів, і вже після пологів два з половиною тижня, то мені вже навіть не віриться, шо я вже буду дома зі своїми принцесами, – розповідає матір трійні НАДІЯ ІВАЩУК.

Сім’я вже визначилась з іменами для трьох своїх красунь. Зізнаються, розпізнати доньок поки складно, проте кожна із дівчаток має характерні риси обличчя і навіть характеру, за якими і будуть визначати. Зі своїми потрійним щастям молода сім’я міститиметься в однокімнаній квартирі. Батько немовлят розповідає, хоч помешкання у них і маленьке, проте для кожної із доньок шукатимуть свій куточок.

–Прийти і побачити вдома три таких принцеси, це вже великий мотиватор, – каже батько трійні ОЛЕГ ІВАЩУК.

Матір – студентка економічного університету, батько продавець-консультант. Нині зізнаються, не знають, як поєднати батьківство із роботою та навчанням, проте точно знають, що, а точніше, хто їх щодня надихатиме.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іващук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трійнята
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: