Готуємо санки та кожухи: на Україну насуваються хрещенські морози

Опубліковано:
13 Січня, 2018

Новий рік та Різдво ми відсвяткували за доволі теплої, навіть весняної погоди – стовпчики термометрів практично не опускалися нижче п’яти градусів тепла. Однак тепер слід вдягатися якомога тепліше, адже в Україні настає справжня зима, попереджає синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook, – пише PRESS-ЦЕНТР.

«Хто хоче кусючої зими, хто стежить за регулюванням опалення, щоб рахунки були без валеріани, хто вміє чекати і не заламувати ярославною руки і врешті-решт побачити справжній лапатий сніг – тоді вам сюди, у цей прогноз близької перспективи», – написала Наталія.

11-12 січня погода в Україні ще буде майже без змін. А ось з 13 січня, на Маланки, і з 14 січня, на Василя, до 16 січня можуть врізати неабиякі морози. Вночі прогнозують до -12 градусів, а на сході та на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині – до -15 градусів.

З 17 січня почне з`являтися сніг та трохи підвищиться температура повітря.

«Спочатку сніг – такий собі, учбовий, для розкачки. А ось на Водохреще та Івана, 19-20 січня, може нарешті прийти букварна зима! Тобто, 19-20 січня ймовірні красиві лапаті снігопади з помірним чи невеликим морозом. Краса зимова, коротше, яку всі так чекали на Різдво», – додала синоптик.

17-19 січня метеозалежним громадянам слід прислухатися до своєї голови чи організму загалом, бо буде зміна погоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: