Водій «Мерседеса», через якого на Тернопільщині трапилась смертельна ДТП, більше не під домашнім арештом

13.01.2018 10:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
З винуватця страшної аварії, яка трапилась на Тернопільщині наприкінці 2017 (25 грудня) зняли запобіжний захід у вигляді тримання його під цілодобовим домашнім арештом. Втім, не для того, щоб він празникував різдвяні свята на волі, а для того, щоб відправити його у СІЗО, - пишуть Тернополяни.

Тепер чоловік, з вини якого постраждали шестеро людей, один з яких загинув і ще двоє (правоохоронців) отримали травми (в жінки-поліцейського, найочевидніше важка форма інвалідності), сидітиме під вартою впродовж 60 днів аж до судового слухання. Такого рішення через суд добилася прокуратура області. Апеляційний суд змінив міру запобіжного заходу на більш жорсткий.

Нагадаємо, резонансна аварія сталася неподалік села Івашківці Збаразького району Тернопільської області в нічний час. При огляді місця аварії, в якій загинув 56-річний тернополянин, автомобіль «Mercedes Sprinter» в’їхав у автомобіль свідків ДТП «Renault»  та авто поліцейських. В результаті цього ДТП  29-річний чоловік, який у момент наїзду «Мерседеса», сидів у салоні авто «Renault» та давав свідчення, помер у кареті «швидкої». Різного роду травми тоді отримали ще п’ятеро людей. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі