Концерт Оксани Мухи у Тернополі відбувся з аншлагом

Опубліковано:
12 Січня, 2018

Перший сольний концерт Оксани Мухи у Тернополі відбувся з аншлагом. До уваги тернополян вона представила програму «Різдвяний вечір». Свого часу ця співачка здобула перемогу на конкурсі імені Квітки Цісик. Згодом про неї висловилася народна артистка України Ніна Матвієнко: «…Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи». Тернополяни ж мали можливість не тільки почути унікальний голос, а й поринути у чарівне Різдвяне дійство, яке відбувалося на сцені драмтеатру. Партнером заходу став благодійний фонд родини Демкур, ТВЦ «Атріум». За словами Тараса Демкури, відтепер різдвяні зустрічі у нашому місті стануть традиційними.

null

«Це були колядки, які знають майже всі і ті, які вперше почули глядачі. Є кілька надзвичайно давніх колядок, їхня мелодика завжди зачаровує. Зараз саме такий час, коли люди повинні мати більше українського. Час Різдва, час колядок – один з найкращих періодів у році. Зокрема для того, щоб зустрітися і поспівати разом. Це наче спільна молитва. Це те, що єднає нас, українців. Адже у нас не так багато таких об’єднувальних моментів. Різдвяні традиції – одні з найсильніших. Коляда – це не тільки нагода зібратися за святковим столом, це час, коли можна наповнитися чимось світлим та добрим. І наповнення це відбувається у колі родини, друзів, близьких, коли щиро колядуємо. Це час абсолютного добра, коли не згадуємо поганого, а думаємо лише про хороше. Час просто побути разом», – зазначила Оксана Муха.  

null

Концерт Оксани Мухи завдяки тривалій співпраці родини Демкур з Петриківським будинком-інтернатом для дітей з обмеженими можливостями з-могли відвідати понад двадцять підопічних цього закладу.

null

 

null

«Декілька днів тому у Тернополі відбулося справжнє Різдвяне свято – весь драмтеатр колядував разом з Оксаною Мухою. Та найбільше вразило те, коли після завершення концерту Оксанка вийшла в коридор, окремо сфотографувалася та колядувала з дітками з Петриківського будинку-інтернату для діток з обмеженими можливостями, яких ми запросили на концерт. Для них це було справжнє Різдвяне диво. Особливо було цікаво спостерігати, як колядували дітки, які переїхали до Тернополя з Донецького інтернату у зв’язку з початком військових дій на їхній батьківщині.

Вразила атмосфера, яку створила Оксана Муха після двогодинного концерту, не залишивши жодного без уваги! Крім таланту, в нашої гості є така риса характеру, як людяність. Дякую Оксані та її дружній команді! Домовилися, що ТВЦ «Атріум» тепер буде постійним партнером Різдвяних зустрічей в Тернополі», – зазначив Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #концерт, #муха, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: