В одному з навчальних закладів Тернополя грабіжник намагався вкрасти пожежний рукав

Опубліковано:
12 Січня, 2018

На днях в обідню пору в адмінкорпус одного знавчальних закладів міста зайшов невідомий чоловік. Вів себе підозріло, тому охоронець вирішив простежити за ним через камери спостереження.

Читайте також

На Тернополян полюють кишенькарі
Поцупив братовий ноутбук, залишивши записку

Незнайомця помітив на четвертому поверсі. Він, зірвавши навісну пломбу із ящика пожежного гідранта, витягнув двадцятиметровий пожежний рукав. Охоронець негайно кинувся до злодія. Перестрів його на другому поверсі, але той, викинувши рукав на 4 поверсі, почав тікати. Проте охоронець його наздогнав та викликав поліцію.

Невідомий виявився тернополянином 1982 року народження. Для чого крадієві знадобився пожежний рукав, – не зізнається. Одна з версій, яку перевіряють правоохоронці, він планував продати його в сусідню область, де за допомогою такого обладнання видобувають бурштин. Затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Чоловіку інкримінують грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: