На Тернопільщині затримано групу осіб, що виготовляла та збувала амфетамін

Прокуратурою  Тернопільської області здійснюється процесуальне керівництво  у кримінальному провадженні за ч.3 ст.307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин в особливо великих розмірах групою осіб)  КК України стосовно 4 осіб.

Досудовим розслідування встановлено, що 4 тернополян в одному із сіл  Зборівського району Тернопільської області, діючи за попередньою змовою,  незаконно, з метою збуту виготовляли психотропну речовину – амфетамін, яку збували  наркозалежним особам м. Тернополя та області. Злочин викрито спільно з працівниками поліції та СБУ.  

Під час  обшуку в автомобілі, яким пересувались  зловмисники,  вилучено порошкоподібну речовину світло-рожевого кольору масою близько 450 грам, а в будинку, де вони виготовляли психотропну речовину - обладнання для  виготовлення амфетаміну.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі