Тернопільські маршрутники до 1 лютого працюватимуть у тестовому режимі

Опубліковано:
11 Січня, 2018

Приватні перевізники Тернополя сьогодні не вийшли на маршрути. Таким чином вони висловили невдоволення впровадженням у місті електронної системи оплати проїзду, яка? на їх думку, працює не справно, – пише press-centr.com.

Через страйк перевізників містом їздили переповнені тролейбуси та поодинокі соціальні автобуси.

Читайте також

Приватні перевізники за «африканську систему» громадського транспорту в Тернополі?
Перевізники та водії досягнули порозуміння щодо страйку в Тернополі

Своєю чергою у Тернопільській міськраді страйк назвали шантажем та пригрозили розірвати договори із перевізниками. На думку чиновників, водіїв не влаштовує, що їх позбавили можливості працювати із готівкою. Справа у тому, що після впровадження електронної системи оплати за проїзд стане відома точна кількість осіб, які скористалися пільгами у громадському транспорті. Відповідно мерія матиме визначену суму, яку вона повинна відшкодувати перевізникам.

Через декілька годин страйку водії домовилися із міською радою про роботу перевізників в тестовому режимі, який триватиме до 1 лютого. 

Протягом цього періоду будуть встановленні додаткові зчитувачі оплати за проїзд. Також зміниться система оплати з водіями,  яким будуть виплачувати гроші за кілометр на годину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевізники, #страйк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: