4 види побачень, які гарантовано закінчаться сексом

Кіно і вечеря при свічках — це для невдах яки не хочуть сексу! Ти ж не такий?

10.01.2018 23:03   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Ви вже сходили на кілька побачень — і ось, власне, все... А хочеться більшого! Зводь її на одне з цих чотирьох побачень! Ось побачиш, ці побачення налаштують вас на інтимний лад навіть швидше, ніж спільне застрявання в ліфті (хоча варіант з ліфтом теж непоганий).

Урок танців

Урок танців дозволить тобі легально доторкатися до дівчини скільки завгодно разів, не ризикуючи здатися нав'язливим. Таким чином вхід в особистий простір дівчини відбудеться легко і невимушено під яку-небудь латиноамериканську мелодію. А від фізичної активності виробляться радісні ендорфіни. Так що, коли замовкне музика, а урок закінчиться, будь упевнений, дівчина захоче продовження фізичної активності.

Читайте також

Чоловіча зрада: названі головні ознаки (Відео, фото)

Похід у винний бар

Оскільки ти людина благородна і у твої плани не входить легкодухо затуманювати голову дівчини з допомогою алкоголю, запроси її до винного бару. По-перше, це вишукано. По-друге, дослідження Флорентійського університету ще в далекому 2009 році показало, що жінки, які п'ють червоне вино, куди більше хочуть сексу, ніж ті, хто віддає перевагу коктейлів, шотів або порожньому келиху. Заодно можеш продемонструвати дівчині, що не по-дитячому розбираєшся у вині.

Побачення з іншою парою

Найважливіше тут — вибір іншої пари. Тобі потрібна молода, нещодавно сформована пара, яка ще знаходиться у стані закоханості і постійно виявляє ніжні почуття один до одного на людях. Зрозуміло, тобі не дуже-то приємно дивитися, як кореш Фломастер і його нова дівчина (як її, Ніна, Віра?) труться носами і тримаються за руки. Зате твоїй дівчині на таке дивитися корисно: їй швидко захочеться «так само». А ось, до речі, і ти. Бінго.

Побачення довжиною у вихідні

«Як, невже ти ніколи не бачила Псковський Кром?!» — обуришся ти і тут же придбаєш два квитка на поїзд і два номери в готелі (або, в якості бюджетної альтернативи, номер з двома ліжками). Ось побачиш, зміна місця проживання, тривале спільне проведення часу та архітектурні краси не залишать байдужою твою супутницю. Вона сама постукає вночі в твій номер! (Ну або в твоє ліжко.) І, до речі, секс в готелі — кращий секс!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі