Роман Онишкевич

Роман Онишкевич

журналіст, поет, forpost.lviv.ua

Після «повстання» на кордоні очікую на бунт курвів

10.01.2018 13:53   Джерело: Форпост
Автор : Роман Онишкевич

Сьогодні на Львівщині бунтує народ, не вдоволений тим, що, грубо кажучи, йому обмежили можливість вештатися туди-сюди кордоном і не давати можливості іншим українцям за нормальних умов перетнути межу держави. Човникам наплювати на співгромадян, котрі їдуть на Захід у справах, на студентів, котрі там вчаться, на туристів, котрі хочуть побачити світ.

Не буду політ коректним і скажу, що в носі маю панство, яке втокмачує, що люди мають право відстоювати свою позицію у будь-який зручний для них спосіб. Це – не протест. Це – жлобство. Моя свобода закінчується там, де починається несвобода іншого. 

Нещодавно під час робочої «екскурсії» на кордон один чоловік розповів про категорію людей «народжені в черзі». Мама з татом його «зачєли» в черзі, воно ледве виросло, йому купили старого жигуля, причепили польські бляхи і знову відправили в чергу. Більше нічого в світі воно не знає, бо крім черги ніц не бачило. А ще, виявляється, неподалік Шегинь є ціле село, яке НЕ спеціалізується на прикордонному човникарстві. Тамтешні люди спеціалізуються на займанні черги на кордон з подальшим її перепродуванням.

Ну, значить так. Після сьогоднішнього «повстання» бидла на кордоні очікую на бунт львівських курвів і блокування летовища з вимогою збільшити кількість рейсів зі Стамбула. Дівчатка ж теж працюють на себе і на свої родини, а значить мають законне право відстоювати свої інтереси. Громадськість мала б активно підтримати, раз ми вже так прагнемо громадянського суспільства!

Роман Онишкевич.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Форпост  

Коментарі