Відпочинок в одному з барів Тернопільщини закінчився стріляниною

Опубліковано:
9 Січня, 2018

Беспрецендентний за своєю зухвалістю та суспільною небезпекою випадок трапився 30 грудня в селищі Скала-Подільська – бійка зі стріляниною. 

Читайте також

Житель Тернопільщини побив батька своєї подруги
На Тернопільщині чоловік побив жінку до смерті

Сварка між двома чоловіками в одному з місцевих барів закінчилась стріляниною та госпіталізацією одного з відвідувачів закладу. Випустивши кілька куль у свого візаві, якого негайно доправили в Борщівську ЦРКЛ, нападник утік. На щастя лікарям вдалось врятувати чоловіка і сьогодні його життю нічого не загрожує. 

В свою чергу “Звістка” звернулась за коментарем до правоохоронців. Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції Тернопільської області, інцидент, який мав місце 30 грудня, сам себе вичерпав, бо потерпілий відмовився від написання заяви. Однак поліцейські особу стрільця встановили та вилучили пристрій, з якого стріляли, передали на експертизу. Йому наразі інкримінують незаконне носіння та зберігання зброї.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бар, #бійка, #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: