У Києві розворушили гніздо ФСБ: агенти в рясах тікали на джипах

09.01.2018 15:26   Джерело: Знай
Опубліковано : Новини Тернопілля

У столиці активісти громадської організації "С14" прийшли під стіни Києво-Печерської Лаври з акцією протесту та заблокували в'їзд на територію святині, - пише Знай.

Про це повідомляє Inforesist.

Кияни вийшли на протест після того, як в Лаврі відмовилися відспівувати загиблих воїнів АТО, хрещених не в церкви Московського патріархату.

Активісти розгорнули банери із написами "ФСБ, геть із Лаври" і "Ні московській агентатурі". Відзначається, що при цьому активісти також скандували різні фрази проти ФСБ.

 

Відповідно до джерела, незадовго після початку акції до протестуючих вийшов настоятель Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел. Однак конструктивного діалогу між ним і "C14" не відбулося.

Трохи згодом до учасників протесту вишли представники лаври та почали сперечатися. В той момент з територію монастиря намагався покинути Range Rover, його активісти намагалися затримати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Знай  

Коментарі