Людей з інвалідністю зберуть на сплав Тернопільщиною

Опубліковано:
8 Січня, 2018

Особливий сплав на Тернопільщині хочуть організувати у травні-червні цього року. Учасниками будуть люди із інвалідністю. Ініціював таку ідею Іван Космина. Чоловік пересувається на інвалідному візку, тож такий проект для нього – експеримент над собою, – пише Терен.

– Хочу довести, що інвалідність – це не кінець життя, – пише він у Facebook. –Борис Гора посвятив своє життя мандрівкам і зі всіх сил намагається показати нашому українському народові, яка красива наша держава, яка красива в нас природа, річки, печери, ліси. Якщо ми більше почнемо цим цікавитись і побачимо цю красу, яку створив Бог, то можливо не дозволимо все це знищити. Вирішив запропонувати та організувати сплав для людей з інвалідністю, які пересуваються за допомогою коляски. Такого досвіду в екскурсовода ще немає, тож ми  обговорили деякі деталі мандрівки. Думаю, на травень – червень реалізувати свій задум.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвалід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подорож, #сплав, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: