«Вифлеємський Вогонь Миру» - у кожен дім

04.01.2018 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Передвісник різдвяних свят – «Вифлеємський Вогонь Миру», уже горить в домівках українців. Символ тепла, злагоди та душевного спокою долає кордони і єднає християн по всьому світу. Щороку вогонь беруть із місця народження Ісуса Христа у Вифлеємі, а далі палаючий вогник із рук у руки мандрує  у домівки віруючих. Допомагають передавати естафету молодіжні скаутські організації по всьому світі. В Україні цю поважну місію несе «Національна скаутська організація – Пласт».

null

Уже вдруге Агрохолдинг  «Мрія» підтримує пластунів у реалізації акції  передачі священного сяйва. Таким чином Компанія долучилась до поширення «Вифлеємського Вогню Миру» у всіх областях своєї присутності, а це Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська, Львівська, Чернівецька, Рівненська області. Вогонь передають у громади, лікарні, школи, адмінустанови. Агрохолдинг «Мрія» для реалізації акції виділив 100 тис. грн. За ці кошти виготовили спеціальні дерев’яні лампадки, тематичні календарі, буклети.  Крім того, Компанія взяла на себе усі транспортні витрати, пов’язані із перевезенням священного сяйва.          
Агрохолдинг «Мрія» вкотре підтримує християнську  акцію, адже розуміє усю важливість духовного братерства українців у нелегкий для країни час. Такі акції допомагають зберегти душевний спокій та зміцнити віру у серці кожного християнина.
«Вифлеємський Вогонь  – це міжнародна акція, яка є уособлення миру, любові і добра, - зазначає Назарій Карпин, координатор проекту в Агрохолдингу «Мрія». – Тому ми не могли залишитись осторонь цієї ініціативи і хочемо, щоб кожен бажаючий зміг принести спомин про народження Христа у власний дім. Минулорічний досвід показав, наскільки громадам важлива така духовна ініціатива.  Адже громади урочисто зустрічали благодатний вогник, збираючись цілим селом».

Тепло Вифлеємської зірки почали передавати ще в кінці грудня, щоб кожен вірянин зміг ним запалити свічку на Святу Вечерю. А зберігатиметься священний вогник у домівках до 19 січні, після цього його можна погасити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі