П’яний лежав посеред дороги – на Тернопільщині новоріччя ознаменувалось ДТП із жертвами

Опубліковано:
2 Січня, 2018

Одна людина загинула, а четверо травмовані в аваріях, що стались на Тернопільщині 31 грудня-1 січня. Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області, за два вихідних в області стались 3 ДТП.

Читайте також

ДТП на Злуки призвело до ускладнення руху автомобілів
Священика, який п’яним збив трьох дітей, звільнили від кримінальної відповідальності
Маловідомі міста та села Тернопільщини, котрі приховують багато цікавого (Фото)

В одній із аварій постраждав чоловік, який п’яний лежав посеред дороги — водій стверджує, що людину на проїжджій частині не помітив.

1 січня на зустрічному роз’їзді в центрі села Чернилів-Руський Тернопільського району не розминулися автомобілі BMW та Mazda 325. Попередня причина ДТП — водії не дотримувалися безпечного інтервалу, що спровокувало зіткнення. Одного з кермувальників бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Одна людина загинула, а двоє отримало травми в аварії на Бучаччині. Слідчо-оперативна група встановила, що автомобіль AUDI A6 зіткнувся з іномаркою SCHEVROLET LACETTI, припаркованому на узбіччі з протилежного боку дороги.

В результаті удару один із пасажирів AUDI — чоловік 1991 року народження — від отриманих травм загинув на місці, іншого пасажира госпіталізували в травматологічне відділення, а водій цього авто потрапив до реанімації.

Причину автопригоди встановлять слідчі. Усі автопригоди внесені в ЄРДР за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #п’яний, #село, #тернопіль, #тернопільські новини, #чернелів руський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: