Ще один храм Тернопільщини отримав особливий привілей від Ватикану

Опубліковано:
2 Січня, 2018
Бучацький греко-католицький храм Воздвиження Чесного Хреста отримав з Ватикану особливий Папський привілей, – пишуть Тернополяни.

Як повідомили у Бучацькій єпархії УГКЦ, віряни, які прийдуть до цієї церкви та виконають певні умови, зможуть отримати повний відпуст.

«Церква надає можливість отримати повний відпуст у першу неділю кожного місяця поточного року, який також можна жертвувати, як надолуження за душі вірних, що перебувають в чистилищі, – йдеться в документі Апостольської Пенітенціарії. – Відпуст надається вірним, які щиро каються за гріхи, сповідаються і приймають св. Причастя та відвідають з набожністю Бучацьку Церкву Воздвиження Чесного Хреста Отців Василіян і там візьмуть участь у спільних богослужіннях чи практиках на честь Пречистої Діви Марії, або, принаймні, протягом певного часу заноситимуть молитви до Бога для поширення віри та в наміренні Святійшого Отця, завершуючи Господньою молитвою (Отче Наш), Символом Віри та взиванням до Богородиці (Богородице Діво)»

Даний документ має силу протягом семи років.

Апостольська столиця надала повний для храму нашої єпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпуст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #папа римський, #тернопіль, #тернопільські новини, #храм, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: