У Тернополі відбувся смолоскипний марш, приурочений 109-ій річниці від Дня народження Степана Бандери (Фото)

Опубліковано:
1 Січня, 2018

1 січня у Тернополі відбувся смолоскипний марш, приурочений 109-ій річниці від Дня народження Провідника ОУН. Щорічно у цей день НВР “Правий сектор” спільно з побратимськими організаціями та небайдужими тернополянами віддає шану символу національної боротьби – Степану Бандері.

Читайте також

Особистий охоронець Степана Бандери був родом із Бабинців, що на Борщівщині
Цікаві факти про Степана Бандеру

Центральними вулицями Тернополя кількасот націоналістів, вигукуючи гасла, крокували до пам’ятника Провідника, де пройшло віче.

“…І ганьба тим, хто зневірилися. Наше завдання показати своїм прикладом маловірним, що йти за принципами Бога й України можливо, потрібно і це єдиний правильний наш шлях. Дуже багато людей приходять і запитують:”а яким чином і що далі робити взагалі в цій країні? Чому не виїзжати за кордон?” Для нас я скажу дуже просто:”тільки власним прикладом.” – проголосив керівник обласного штабу друг “Вій” – Назар Сарабун.

Отож, шляхом власного прикладу і надалі будемо нести Українську Національну Ідею та показувати іншим правильний вектор руху. Адже як казав Степан Бандера: “Український національно-визвольний рух живе, розвивається і бореться далі. Всупереч всім спробам та пропаганді ворога убити його.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арш, #день народження, #націоналісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #смолоскипна хда, #степан бандера, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: