Топ-10 жителів Тернопільщини, які у 2017 році спробували себе у різних реаліті-шоу

30.12.2017 17:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернополяни та жителі області неодноразово брали участь у різних шоу впродовж всього 2017 року. Найбільше з екранів можна було бачити співаків. Також свої сили у проектах пробували моделі, наречені та навіть ресторатори, - пише Доба

1. Гурт СКАЙ на Євробаченні.

 У січні 2017-го Олега Собчука можна було побачити у відборі на Євробачення. Гурт презентував пісню All my love for you. Проте, до фіналу відбору СКАЙ не потрапив.  

2. Тернополянка приїхала з Лондону підкорити "Голос країни".  

Тернополянка Христина Дмитрик виступила на шоу "Голос країни" у лютому. Співачка вже 17 років живе у Лондоні і є лідером та диригентом рок-хору.  До неї розвернувся один тренер Сергій Бабкін. До фіналу тернополянка не потрапила.

Тернополянка, яка у Лондоні є лідером рок-хору, приїхала, щоб підкорити суддів "Голосу країни".

3. "На ножах" реанімували "Каруну". 

50 професіоналів працювало над оновленням закладу "Каруна" в рамках шоу "На ножах-2". Зокрема, інтер’єром займалися дизайнери проекту брати Олександр та Володимир Юдіни, нове меню розробляв Дмитро Борисов, а Ольга Фреймут працювала з персоналом. Оновлений заклад, який тепер називається “FIZKULTURA” , відкрили 17 лютого.

4. Тернополянин Тарас Ковальчук спробував свої сили у шоу "Топ-модель по -українськи".

Хлопець потрапив на телекастинги, проте у наступний етап проекту не увійшов.

5. Чортківчанка Мар'яна перемогла у шоу "4 весілля".

Суперницями дівчини стали наречені зі Львова, Хмельницького та Києва. Дівчата боролись за «медовий місяць» у Чорногорії. Молода з Тернопільщини перемогла у шоу. 

6. Тернополянка Оксана взяла участь у шоу "4 весілля."

Дівчина вийшла заміж за нареченого-бармена. Весілля вирішили провести в українському стилі з циганськими розвагами. Запальними танцями і гучними піснями гостей розважали цигани, а також запрошених дивували вогненним шоу.

7. Тернополянка отримала 4 "ТАК" на "Х-факторі".

Чотири "так" отримала тернополянка Марія Стопник на шоу "Х-фактор". Дівчина підкорила суддів проекту своїм голосом та поведінкою на сцені. 

8. Ірина Купчак із Заліщик потрапила у топ-10 учасниць шоу "Модель ХL". Зіркові журі проекту, Катя Осадча, Андре Тан, Влад Яма та Тетяна Мацкевич обрали дівчину з тридцятки конкурсанток з пишними формами. 

9. Співак Андрій Лучанко виступив на шоу Х-фактор.

Хлопець виконав авторську пісню "Небо падає", яку присвятив Небесній Сотні та Устиму Голоднюку. 

10. Ревізор у Тернополі. Микола Тищенко перевірив "Стару піцерію", Файне місто", завітав у "Темп" та навіть побував у "Файному хостелі". Ведучий на усю країну показав, як працюють тернополяни у цих закладах та як там з чистотою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі