Тернополянин презентуватиме новий освітній проект – NейроSерфінг (Фото)

Опубліковано:
28 Грудня, 2017

Микола Більчук винахідник нового слова нейросерфінг і нового напряму в освіті, адже презентує тернополянам NейроSерфінг – освітній проект. Нещодавно чоловік повернувся з Китаю, де був по запрошенню української діаспори. Так здійснилась його мрія – він побачив країну, культурою якої захоплюється. Тернополяни вже кілька років знайомились з Японією та Китаєм завдяки центру східної культури “Дарума”, який започаткував Микола. У колі добрих друзів та знайомих сьогодні вже у центрі східної культури “Білий лотос” можна посмакувати справжнім чаєм під час “Вечорів чайної культури” та поспілкуватися на тему особистого духовного та фізичного розвитку . Як спонукати людей до дослідження власного Всесвіту, до відкриття власних можливостей – ці питання Микола Більчук задає насамперед собі і успішно реалізує проекти один за одним разом з однодумцями. Завдяки Миколі у Тернополі зазвучали східні барабани, люди спробували каліграфічно писати ієрогліфи, тернополяни дізнались, що таке кендо, спробували медитацію звуком. Пізніше, разом з подіями на сході країни, стартував проект “Захисти свій дім” та “Дике поле”. Микола Більчук не зупиняється. Він впевненний, тільки ми самі зможемо змінити цей світ на краще.

Микола Більчук: “Презентація проекту NейроSерфінг розрахована на широке коло учасників, які мають намір системно покращувати якість свого життя. На події буде мова про плюси та мінуси сучасної освіти. Буде цікава розповідь про те, як навчають на Сході. Мова також буде про фундаментальні ризики у яких перебуває сучасна людина. Розповімо про те, що плануємо робити в рамках проекту.”

Усі бажаючи зможуть прийняти участь у події, яка відбудеться у четвер, початок у 18:30, м. Тернопіль, бул. Т. Шевченка, 23 (Bar Koza).

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #більчук, #нейросерфінг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: