Тернополянин Арсен Вікарук – дипломант Всеукраїнського поетичного конкурсу

Опубліковано:
26 Грудня, 2017

Завершився четвертий Всеукраїнський поетичний конкурс-вернісаж «Троянди й виноград-2017» імені Максима Рильського. Взяти участь у ньому могли всі охочі.  Перші три конкурси відбувались у різний період: у 2006, 2008 та в 2012 роках. Конкурс тривав майже півроку, було надіслано кілька десятків тисяч віршів з усіх куточків України.

Приємно відзначити, що серед переможців тернопільський поет Арсен Вікарук, активний учасник літературного об’єднання при Тернопільській обласній організації НСПУ. Він і став дипломантом поетичного вернісажу. До поважного журі увійшли корифеї сучасної літератури: Петро Засенко, Микола Луків, Леонід Горлач, Станіслав Шевченко, Максим Рильський (онук), Вікторія Колесник, Володимир Бутко. А очолював журі відомий поет класик Іван Драч.

Урочистості відбулись за підтримки Фонду Максима Рильського «Троянди й виноград», Українського Фонду культури та Київського літературно-меморіального музею імені Максима Рильського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікарук, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: