У Тернополі з’явився унікальний проект NeiroSерфінг

Опубліковано:
26 Грудня, 2017

У сучасному швидкісному, телевізійному і онлайн-світі люди втрачають здатність мислити, розуміти і аналізувати. В комфортних умовах людина не відчуває ніяких небезпек, їй не доводиться зустрічатися із реальними загрозами і труднощами, щоб вижити, – пише ПРО те.

Чому так склалося, як змінюється світ і як змінюємося ми? Ці зміни уже фіксують учені. Про це говоритимуть у Тернополі 28 грудня в барі «Коза». Відбудеться репрезентація проекту NейроSерфінг. Спікер: Микола Більчук.

– Це – освітній проект. – говорить пан Микола. – Презентація розрахована на широке коло учасників, які мають намір системно покращувати якість свого життя. Буде мова про плюси та мінуси сучасної освіти. Розповідатиму про те, як навчають на Сході. Йтиметься також про фундаментальні ризики, у яких перебуває сучасна людина. Розкажемо про те, що плануємо робити в рамках проекту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: