Учені дізналися, у які дні людям найбільше хочеться сексу

Опубліковано:
25 Грудня, 2017

Раніше вважалося, що підвищений інтерес до сексу у людей в певні періоди часу може бути обумовлений природними факторами. Учені дізналися, що людей найчастіше «тягне» займатися сексом під час певних свят. Дослідники проаналізували кілька мільйонів записів користувачів з різних країн в соцмережах і запитів в Інтернеті, – пише Independent.

Як з’ясувалося, згадування сексу і пов’язаних з ним речей відчутно зростає в дні велких свят, а через дев’ять місяців спостерігається підвищення народжуваності. Найбільший сплеск інтересу до сексу під час Різдва у християнських країнах.

Також увагу дослідників привернуло ісламське свято Курбан-байрам, яке щороку відзначається у різні дні. Однак, незважаючи на це, інтерес до сексу у людей зростав саме до дня святкування.

Раніше вважалося, що підвищений інтерес до сексу у людей в певні періоди часу може бути обумовлений природними факторами, наприклад, тривалістю світлого часу доби. Однак дослідження показує, що це явище однакове у різних півкулях Землі.

“Ми не бачили змін у народжуваності та Інтернет-інтересах до сексуальних тенденцій між Північним та Південним півкулями. Не важливо, на якій відстані від екватора живуть люди”,- сказав один із дослідників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: