Премію імені Степана Будного вручено Надії Тарасюк із Великих Вікнин

Опубліковано:
25 Грудня, 2017

У приміщенні Тернопільської обласної організації НСПУ відбулося урочисте нагородження літературно-мистецькою премією імені Степана Будного. Її лауреатом стала поетеса Надія Тарасюк, активна учасниця літературного об’єднання при обласній організації НСПУ.  

Надія живе і працює у Великих Вікнинах, що у Збаразькому районі. За фахом вона вчителька української мови і літератури, також – зарубіжної літератури. Поетеса постійно у творчому пошуку. Друкується у періодиці, журналах: «Літературний Тернопіль», літературно-мистецький збірник «Рушник». Її поезію можна зустріти у збірнику інтимної лірики поетів Тернопілля «Цілунок троянди», альманахах «Ключі», «Подільська толока», «Освітянська скриня». Була учасником проекту «Провесінь Тернопілля». Авторка поетичної збірки «Туману яблуневого роса» (2004). Нещодавно з’явилась ще одна із загадковою назвою «Про що мовчала шибка».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #премія, #тарасюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: