Віршовану п’єсу тернопільської поетеси презентували одночасно в чотирьох різних місцях

Опубліковано:
22 Грудня, 2017

Сьогодні, як ніколи, світ потребує позитивних вражень і добрих вчинків. Тому й не дивно, що віршована казка-п’єса «Листівки Миколаю» (музика Миколи Ведмедері) тернопільської поетеси Тамари Гнатович цьогоріч користувалася особливою популярністю. А все тому, що у творі відсутні негативні персонажі. Випадково стало відомо, що одночасно святкову виставу було презентовано у чотирьох різних місцях. У рідній школі авторки, в селі Передмірка Лановецького району; у Снігурівці цього ж району, у Великовікнинській школі Збаразького району та на Львівщині. Про останній захід повідомила на своїй сторінці у мережі Фейсбук українська письменниця Любов Яворська.

Розповідає вчитель-організатор свята Снігурівської школи Ольга Волохата:

– Казка про Миколая принесла в наші серця тепло, любов, добро, зігріла душі присутніх і в пам’яті залишила зернятка християнської моралі: “Твори добро і воно до тебе повернеться в стократ”. Саме такі слова -побажання, написала авторка у книжечках-подарунках, які презентувала маленьким учням – героям казки. Добрий Миколай того дня щедро роздавав всім подарунки. Веселий настрій, щирі усмішки панували у шкільній залі. Діти співали, танцювали, натхненно грали свої ролі. Бажаємо Тамарі Михайлівні творчих звершень, натхнення, добра, здоров’я, щастя сімейного затишку та добробуту. Хай Всещедрий Миколай принесе мир і спокій до нашої держави.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото з архіву Снігурівської школи

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вистава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: