В управлінні патрульної поліції в Тернопільській області знову новий начальник?

Стало відомо ім’я нового головного патрульного Тернополя.

22.12.2017 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сьогодні, 22 грудня, як повідомляла прес-служба управління патрульної поліції, нові тернопільські патрульні о 12 годині складають присягу.

Наскільки TeNews стало відомо – на урочистій присязі представлять новового очільника Управління патрульної поліці в Тернопільській області Богдана Шевчука. Сьогодні новий очільник уже прибув до Тернополя. До цього часу Богдан Шевчук працював заступником начальника УПП в Житомирській області. Родом зі Скали-Подільської Борщівського району.

Нагадаємо, 5 вересня, колективу Управління патрульної поліції Тернополя представили нового керівника 32-річного Михайла Білецького. До цього часу він очолював Патрульну поліцію Одеси. У минулому – боєць роти особливого призначення «Світязь». Михайло Білецький замінив Володимира Струка, котрого перевели у Львів.

А вже наприкінці листопада Михайла Білецького у головному управлінні Національної поліції представили як т.в.о. заступника начальника управління Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола. «Відповідно до наказу МВС України капітан поліції Білецький Михайло Миколайович тимчасово виконуватиме обов’язки заступника начальника управління Національної поліції в Тернопільській області – начальника Управління патрульної поліції Тернополя», - повідомляли у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі