На Тернопільщині шукають волонтерів, готових прибирати дороги в снігопади

21.12.2017 08:43   Джерело: ZIK
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині очікують погіршення погодних умов. У зв’язку з цим в обласній адміністрації закликали перевірити техніку та знайти волонтерів, готових долучитися до боротьби з негодою, - пише ZIK.

Про це зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час наради у вівторок, 19 грудня, за участі голів РДА та відповідних спецслужб.

«Органам виконавчої влади та місцевого самоврядування необхідно скласти реєстр техніки, яку зможуть залучати до розчищення доріг, зробити аналіз наявних засобів в підрозділах Тернопільського облавтодору та подбати про волонтерів, котрі можуть потенційно долучатися до ліквідації наслідків стихії», – зазначив Барна.

Читайте також

Водіям на замітку: як кермувати у негоду, щоб не втрапити в халепу

За інформацією голови ОДА, наразі до боротьби зі стихією в області готові залучити 2 267 осіб та 473 одиниці техніки.

«Станом на сьогодні уточнено перелік сил і засобів, які можуть бути задіяні. Патрульним доручено здійснити перевірку техніки щодо її придатності. Також можна буде залучити понад 100 одиниць снігоочисної техніки, 43 грейдери, 14 бульдозерів, 39 пересувних електростанцій та техніку, яка може використовуватися як тягачі – 43 одиниці», – повідомив Барна.

За дорученням голови адміністрації, у разі погіршення погоди в усіх лікувальних закладах області відкриють цілодобові пункти обігріву.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ZIK  

Коментарі