Щоб не паралізувати Тернопільську область, під час снігопаду вантажівки відправлятимуть на спецмайданчики

Опубліковано:
20 Грудня, 2017

Керівники Служби автомобільних доріг, обласного управління ДСНС, обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан» та Національної поліції розробили алгоритм взаємодії, котрий допоможе запобігати виникненню інцидентів із вантажівками. Фури, які перевантажені, без обладнання коліс ланцюгами проти ковзання та зі зношеними шинами, зупиняються на дорогах або ж потрапляють у кювет ледь не під кожного снігопаду.

Нерідко саме шляховикам та рятувальникам доводиться буксирувати транспортні засоби. В той же час проблем із проїздом легкового транспорту, автобусів, «швидких» та належно обладнаних вантажівок не виникає.

Аби дороги Тернопільщини знову не паралізували фури, при в’їздах у область дорожники облаштували 12 спецмайданчиків, де великогабаритний транспорт зможе перечекати негоду. Це допоможе і мінімізувати присутність фур на дорогах під час снігопаду, і забезпечити безпеку учасників дорожнього руху.

Повний пеерлік спецмайданчиків можна знайти на карті. Додамо, що на Тернопільщині також функціонують 32 постійні місця відстою фур.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вантажівка, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сад, #стоянка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: