Працівники управління поліції охорони Тернопільщини почали працювати по-новому

Опубліковано:
17 Грудня, 2017

З першого грудня управління поліції охорони в Тернопільській області почали працювати відповідно до нових стандартів. Правоохоронці УПО разом з патрульною поліцією та групами швидкого реагування ГУНП забезпечують громадську безпеку та публічний порядок, – пише Досьє 102.

Окрім виїзду на спрацювання гарячої кнопки та сигналізації на ввірених їм об’єктах, поліцейські охорони відтепер реагуватимуть та відпрацьовуватимуть сигнали по спецлінії “102″.

– Це повязано з тим, що поліція охорони теж поліція і ми зобовязані виконувати не лише охорону відповідно наших договорів, а й реагувати на виклики по лінії 102. Зменшиться навантаження на патрульну поліцію та групи швидкого реагування ГУНП, – розповідає начальник УПО в області Роман Лихота.

Читайте також

Справи 28 призовників з Тернопільщини передадуть в поліцію
Патрульні затримали зловмисника, який поцупив в магазині дорогий верхній одяг
Тернопільські патрульні несподівано затримали небезпечного наркоторговця

На сьогоднішній день територію Тернопільській області патрулює 12 груп реагування. Чотири з них працюють в обласному центрі, а 8 патрулюють райони і так само реагують на виїзди по лінії “Цунамі”.

Всі наряди, каже Олексій Дзюра, заступник начальника управління поліції охорони, оснащені новітньою технікою, яка дозволяє в системі Національної поліції отримувати завдання і в найкоротший термін їх виконувати.

– Це телекомунікаційна система Цунамі, яка дозволяє нарядам поліції охорони терміново виїжджати на будь-які події, які стаються на території нашої області. Від чергового спецлінії “102″ поступає завдання і ми на планшеті одразу ж його отримуєм, відпрацьовуєм і слідуєм на місце призначення. Тут встановлені джі-пі-ес карти, на яких ми бачимо місце події, бачимо початкову інформацію: про особу, яка її подала, мобільний телефон, кроротенька інфа про подію. Ми, підїжджаючи до місця події, уже орієнтуємося, яка подія трапилася і на що потрібно звертати увагу.

Кожен працівник поліції охорони, який нестиме службу у складі груп реагування, пройде двотижневе навчання у вищих навчальних закладах. Після цього вони разом з патрульною виїжджатимуть на спільні чергування для обміну досвідом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #охорона, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: