Верблюд, якого «забули» у Хоросткові, розважатиме діток на новорічні свята (Відео)

Опубліковано:
17 Грудня, 2017

На Тернопільщині у Хоросткові  пересувний цирк закрив сезон, зібрав декорації  і поїхав, залишивши на місцевому стадіоні два вольєри із тваринами. Світлину, на якій  величезний верблюд гуляв між кучугурами снігу, опублікував киянин Олександр Токарчук у Фейсбуці. Його пост викликав масу обурення у коментарях. Сам автор вимагає в українських міністрів припинити знущання з тварин, пише МедіаТОР.

Працівники атракцій запевняють, щороку тварин залишають зимувати у місті, яке було останнім в концертній програмі. Цирк  шапіто «Грузія» мандрує Україною вже 7 років, кілька номерів виконують лама та верблюд. В містах, де тварини залишаються на зиму, зазвичай зимують і  двоє працівники цирку.  Нині поки облаштовують побут на стадіоні. Живуть у фургоні, годують тварин та виводять їх на прогулянки.

Читайте також

На Тернопільщині мандрівний цирк «забув» верблюда

– У нас зараз закінчується сезон, зимуватимемо тут, домовилися з місцевим господарем. В кого є бажання, може приходити, фотографуватися. Багато діток катаємо на верблюді, – розповідає шепітмейстер цирку Богдан Марцоляк.

У міській раді про пересувний цирк, який залишається на зиму, знають . Цій ідеї дуже тішаться, кажуть посприяють власникові з пошуком теплого місця для зимівлі. За поміч працівники атракції обіцяють катати місцевих діток на Новорічні свята.

– Відкриваємо таємницю – верблюд  має бути у центрі міста на засвіченні ялинки. Дітям буде дуже гарний подарунок на Святого Миколая», – каже майстер по благоустрою МКП Хоросткова Любомира Іванісік.

Забрати цирк з міського стадіону зможуть як тільки замерзне земля, а за прогнозами синоптиків найближчим часом морозу не буде. Тож циркачі уже планують, в який новорічний костюм одягнуть Лану, на 19 грудня, бо у неї святковий захід.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верблюд, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків, #цирк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: