Незабаром у тернопільському університеті інавгурують нового ректора

Опубліковано:
16 Грудня, 2017

У День святого Миколая в Тернопільському педагогічному університеті відбудеться інавгурація нового ректора. Про це передає Репортер.

19 грудня в актовій залі університету відбудеться церемонія інавгурації новообраного ректора університету.

Читайте також

Про нового ректора Тернопільського педуніверситету Богдана Буяка
«Новоспечений» ректор тернопільського університету подякував за довіру
 

Це добра нагода згадати пам’ятні віхи з життя нашого колективу, подякувати нашому доброму керманичу за невтомну наполегливу працю, за розум, сили і душу, вкладену в спільну справу, за відмінний рейтинговий рівень нашого вишу, дружно проаналізувати здобутки і досягнення, згуртуватися для подальших гідних справ як у прийдешньому році, так і в майбутньому, – повідомили в університеті.

Нагадуємо, що новим ректором Тернопільського національного педуніверситету став Богдан Буяк – фахівець у галузі історії України, політології та філософії освіти. Протягом останніх 14 років його наукова діяльність була присвячена проблемам новітньої історії України, політичної соціалізації молоді, світоглядної складової політичної освіти і виховання молоді, історико-філософських аспектів освіти.

У 2015 році він балотувався у депутати Тернопільської міської ради від політичної партії «Самопоміч», але мандата так і не отримав.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #буяк, #інавгурація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: