Помер відомий тернопільський диригент і музикант

16.12.2017 18:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Відійшов у вічність Заслужений працівник культури України, доцент Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, керівник парафіяльного хору «Глорія» храму Святого Апостола Петра УГКЦ Володимир Семчишин. Його серце раптово зупинилося вранці 15 грудня.

Про Володимира Франковича усі, хто його знали, відгукуються лише як про Людину з великої літери, яка відкрила талант багатьох молодих людей, яка завжди вміла підтримати слушною порадою та добрим словом. Володимир Семчшин, як викладач вокально-хорових дисциплін,  талановитий музикант, диригент, аранжувальник, був мудрим вчителем і наставником, дбайливим чоловіком, турботливим батьком та дідусем.

Упродовж останніх десяти з лишком років, у нього були проблеми із серцем, він пережив не одну операцію і, здавалося, ішов на поправку. Але смерть невблаганна, немає на землі такого місця, де можна було б врятуватися від смерті, – ні в високих горах, ні в глибоких підземеллях, всюди вона проникає, скрізь вона знайде кожного. Та в серцях своїх рідних, друзів, колег, студентів та знайомих він завжди залишатиметься живим. Вічна пам’ять Вам, Володимире Франковичу…

IMG 9325

 photoimg_1366806710.jpg

 photoimg_1827181589.jpg


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі