Під час сесії Збаразької міської ради відбулася мирна акція протесту (Фото)

Опубліковано:
16 Грудня, 2017

Під час чергової сесії  Збаразької міської ради на мирну акцію протесту проти  депутатської діяльності Романа Обізюка під адмінбудівлею зібрались активісти фракції «Радикальна партія Олега Ляшка», зокрема, ГО «Молодіжне крило РПЛ».

За їх словами, Обізюк неодноразово порушував партійну дисципліну, був бездіяльним, зрадив позицію Радикальної партії, за що був позбавлений партійного квитка. Саме через зраду виборців сьогодні радикали знову вимагали від нього скласти депутатський мандат.

Голова обласної територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка, Богдан Яциковський на початку сесії прокоментував діяльність так званого депутата: «Головна проблема політичних структур та об’єднань – «дороговорняки». Діяльність «тушок» і «тушкування» розвалює країну вже 25 років. Депутати, які присягали тим чи іншим політичним партіям, а потім змінювали свої позиції, повинні нести за це відповідальність. Роман Обізюк за два роки членства в Радикальній партії не написав жодного депутатського звернення, не провів жодного прийому громадян. Зганьбив партію – май сміливість скласти мандат! Натомість ми чуємо бруд, бачимо підігрування іншим політичним силам, а треба працювати для людей!».

Депутати від «Свободи», «Доброго Самарянина», «Батьківщини» відмовилися реєструватися через відсутність цього політичного запроданця, якого активісти не пропускали на сесію. Силами поліції та активістами вищевказаних політичних об’єднань, «тушка» – Обізюк, таки «пробрався» в будівлю міської ради.

Проте, радикали обіцяють, що боротимуться із «політичною проституцією» на всіх можливих рівнях, а зрадники понесуть відповідальність за свої вчинки.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #півет, #радикальна партія, #районна рада, #роман обізюк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: