Причиною вибуху на «Будіндустрія» став розрив газової суміші

16.12.2017 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

14 грудня о 19:20 в Тернополі в районі вулиці Поліської було чути гучний звук, схожий на вибух. Як було встановлено, на території комбінату «Будіндустрія» в бетонно-формувальному цеху відбувся вибух газової суміші. В результаті був частково зруйнований залізобетонний дах на площі близько 576 метрів квадратних. Ймовірна причина вибуху – порушення технологічного процесу.

Читайте також

На одному з підприємств Тернополя стався вибух

Рятувальники негайно розпочали пошукові та аварійно-рятувальні роботи. Загалом до них залучено 5 одиниць техніки та 23 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби Тернопільського гарнізону. На місці події працювала оперативна група У ДСНС, на чолі з начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віктором Маслеєм. Під завалами бетонних конструкцій опинився працівник цеху. Як виявилось, це чоловік 1951 року народження, житель Тернополя. О 20:55 потерпілого вивільнили з-під завалу та госпіталізували його в реанімаційне відділення Тернопільської міської лікарні №1.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі