Вічного керівника обласного телебачення усунули з посади

15.12.2017 20:59   Джерело: reporter.net.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Вічного генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, а віднедавна філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» – «Тернопільська регіональна дирекція» Романи Зайця усунуто з посади.

На його місце столичне керівництво Національної суспільної телерадіокомпанії України прислало бойову жіночку з Хмельницького, яка відтепер заправляє інформаційним простором Тернопільської області.

Нагадаємо, Роман Заєць при всіх владах умудрявся бути керівником обласної державної телерадіокомпанії. З 2001 року по 2015 рік він генеральний директор Тернопільську ОДТРК, а з вересня 2015 року і до останнього часу – директор виконавчий філії НТКУ «Тернопільська регіональна дирекція».

У 2002 році отримав звання «Заслужений журналіст України», нагороджувався відзнаками 3-го та 2–го ступенів Держкомтелерадіо України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: reporter.net.ua  

Коментарі