«Зимове містечко» у центрі Тернополя відкриють 15 грудня

Опубліковано:
15 Грудня, 2017

Близько 27 локацій буде на території “Зимового містечка” у Тернополі. Відкрити його обіцяють вже 15 грудня.

В основному на Театральному майдані продаватимуть сувеніри та святкову їжу, а також встановлять нові різноманітні атракціони для дітей.

Як зазначає директор Туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук, цього року під час облаштування містечка багато чого переробили та дослухалися до зауважень та побажань гостей міста та містян.

– Наприклад, на рахунок продажу алкоголю і диму на театральному майдані. Ми почули думку тернополян і тому ні диму на Театральному майдані, ні наливок, ні сильного алкоголю не буде. Буде глінтвейн – це класичний новорічний зігріваючий напій, ми проводили  опитування в соціальних мережах і всі підтримують те, що глінтвейн має обов’язково бути, – каже Тарас Ковальчук.

Також біля Катедри відкриють приймальню святого Миколая. Запрацює вона 16 грудня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #містечко, #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #площа, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: